Locatie

Bibliotheek Forum, gebouwnummer 102

Wageningen University & Research Library bevindt zich in het 'Forum' gebouw op Wageningen campus. De bibliotheek heeft als doel studenten en onderzoekers te faciliteren bij onderwijs en onderzoek. De focus ligt hierbij op digitale collecties.

Adres Droevendaalsesteeg 2
Gebouw 102
6709 PB Wageningen

Daarnaast is er nog een grote collectie gedrukte werken (boeken en tijdschriften) op het gebied van Life Sciences en een afdeling Speciale Collecties met zeldzaam en waardevol materiaal.

Behalve studenten en medewerkers van Wageningen University & Research kunnen ook derden, waaronder bedrijven die op de campus gevestigd zijn, gebruik maken van een deel van de diensten van de bibliotheek. Een grote collectie Open Access publicaties van Wageningen University & Research is voor iedereen digitaal toegankelijk.

In de bibliotheek is een aantal computers gereserveerd voor gasten. Vanaf deze computers heeft u toegang tot vrijwel de hele digitale bibliotheek. Gasten kunnen ook, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, kosteloos boeken lenen.

Tot slot kan de bibliotheek als maatwerk een aantal diensten verzorgen. U kunt daarbij denken aan het leveren van papieren publicaties op locatie, het verzorgen van trainingen op het gebied van informatievaardigheden of het maken van fact sheets, dossiers of databases over bepaalde thema’s.

Voor meer informatie of voor een rondleiding kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.