Locatie

Bibliotheek Forum, gebouwnummer 102

Wageningen University & Research Library bevindt zich in het 'Forum' gebouw op Wageningen campus. De bibliotheek heeft als doel studenten en onderzoekers te faciliteren bij onderwijs en onderzoek. De focus ligt hierbij op digitale collecties.

Adres Droevendaalsesteeg 2
Gebouw 102
6709 PB Wageningen

Via de bibliotheek heb je toegang tot een state-of-the art, overwegend digitale collectie boeken, tijdschriften en andere wetenschappelijke informatiebronnen. In de Forum bibliotheek is er daarnaast ook nog een grote collectie gedrukte werken (boeken en tijdschriften) op het gebied van Life Sciences. De afdeling Speciale Collecties heeft veel zeldzaam en waardevol cultureel en academisch erfgoed.

WUR Library is er niet alleen voor studenten en medewerkers van Wageningen University & Research. Iedereen is welkom om informatie te zoeken, te studeren of andere bibliotheekfaciliteiten te gebruiken.

In de bibliotheek is een aantal computers gereserveerd voor gasten. Vanaf deze computers heb je toegang tot vrijwel de hele digitale bibliotheek. Gasten kunnen ook kosteloos boeken lenen. Hiervoor moet je een gastaccount aanmaken.

Meer informatie over de bibliotheek vind je op de Engelstalige website.