Nieuws

Past de WUR campus bij jou? Ontdek het zelf!

Gepubliceerd op
29 april 2021

Ben je eindelijk uit de keuze welke studie je wilt gaan volgen, sta je alweer voor de volgende vraag: in welke stad én past die wel plek bij jou?

Een belangrijke keuze, want studeren is zoveel meer dan alleen de opleiding. Ben jij klaar voor een Wagenings avontuur? Ontdek het tijdens een tocht over, volgens ons, de mooiste campus van NL. Wie weet is de keuze daarna zo gemaakt!

Je wilt natuurlijk studeren op een plek waar je je fijn voelt, waar de omgeving je inspireert, je leert van de enthousiaste docenten én je mede-studenten ontmoet waarmee je een fijn feestje kan vieren. En al is het door Corona even stiller op de campus: wij geloven dat het binnenkort weer bruist als van ouds. 

Dat laten we je graag zien en voelen. Helaas lukt dat dit jaar niet tijdens een grootse open dag op de campus. Daarom hebben we iets anders bedacht om je toch die unieke campus-ervaring te geven. In Wageningen, op de onze groene campus, wanneer het jou uitkomt! 

Ga op ontdekkingstocht over de campus

We hebben namelijk een app voor je klaar staan, waarmee je alle plekken op de campus kan ontdekken, die voor jou belangrijk zijn tijdens je studie in Wageningen. Een soort sneak peek dus! Natuurlijk laten we je de onderwijs gebouwen zien, maar ook onze sportfaciliteiten, de koffieplekjes én maak je kennis met de twitterende boom, say what?!

Meld je aan & kom langs

Dus kom binnenkort eens langs op de campus (meld je vooraf wel even aan, dan krijg je een toegangscode) en download de Peek app. En ontdek zelf of Wageningen de plek voor jou is.

Tot snel! 

Benieuwd hoe de app werkt & hoe je aan kan melden (incl gratis drankje)?