Jack van der vorst social sciences group algemeen directeur

Jack van der Vorst algemeen directeur Social Sciences Group van Wageningen UR

31 augustus 2015

De Raad van Bestuur heeft prof. dr. ir. Jack van der Vorst (1970) per 15 september 2015 benoemd tot algemeen directeur van de Social Sciences Group. Hij volgt mw. ir. Laan van Staalduinen op die per 15 september haar functie zal neerleggen. Van der Vorst is sinds 2005 hoogleraar en leerstoelhouder Operations Research and Logistics aan Wageningen University.

Als hoogleraar heeft prof. Van der Vorst tal van nationale en internationale onderzoeksprojecten opgezet en geleid en daarbij samengewerkt met andere (internationale) universiteiten, agrofoodbedrijven en met de overheid. Daarbij werd ook binnen Wageningen UR samengewerkt met andere kenniseenheden.

Hij behaalde in 1994 cum laude zijn MSc in Agrosysteemkunde en promoveerde in 2000, beide aan Wageningen University. Van 2001 tot 2005 werkte hij bij Rijnconsult.

Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en mijn netwerk in te zetten om de positie van de Social Sciences Group binnen en buiten Wageningen UR te versterken. We hebben uitstekende onderzoekers, docenten en onderzoeksgroepen in huis waar we veel mee kunnen bereiken.
Jack van der Vorst