European Food & Agribusiness Seminar

Nieuws

6e editie European Food & Agribusiness Seminar (EFAS)

Gepubliceerd op
29 oktober 2015

Afgelopen week vond voor de 6e keer het Executive Seminar EFAS in Rome plaats in aanwezigheid van Louise Fresco (voorzitter RvB Wageningen UR). Een internationale groep van ruim 60 senior executives ging intensief aan de slag met business cases van onder andere Nestlé, Anheuser Busch InBev, Jain Irrigation Systems, The Climate Corporation en Warburtons bakery.

Professor Ray Goldberg, vanaf de start van EFAS betrokken als docent van het seminar, stelde de deelnemers voor prangende vragen als ‘that’s a good question, but what’s your answer?’ en ‘would you invest in this company?’. Professor Goldberg bereikte tijdens het seminar de respectable leeftijd van 89 jaar. Dit was dan ook zijn laatste optreden buiten de Verenigde Staten. Na afloop van het seminar ontving hij een staande ovatie van de deelnemers voor zijn jarenlange inzet. Namens de organisatie overhandigde Louise Fresco een door een Italiaanse schilderes ter plaatse gemaakt schilderij (foto). De reacties van de deelnemers  over zowel het programma als de onderlinge netwerkmogelijkheden waren ook dit jaar weer zeer lovend.

Het volgende EFAS seminar in Rome zal plaatsvinden in oktober 2017, zie de cursuspagina voor meer informatie:

In 2016 zal van 17 tot 19 oktober het seminar voor de eerste keer plaatsvinden in China (Shanghai). Binnenkort hierover meer informatie op de Wageningen Academy website.