Nieuws

Aanbod cursussen Wageningen Summer School bekend

Gepubliceerd op
2 april 2018

Ook deze zomer zijn er weer Summer Schools op het gebied van voeding en leefomgeving. De Summer Schools worden georganiseerd voor BSc-, MSc- en PhD-studenten en voor professionals. Deelnemers van de cursussen kunnen kennis nemen van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied oa door lezingen en (groeps)opdrachten. Alles cursussen vinden plaats onder supervisie van wetenschappers van Wageningen University & Research.

Wat kan je van deze editie verwachten?

Eerste editie Global Food Summer School

Nieuw deze zomer is Global Food Summer School, een initiatief van de partners van de studie European Master in Food Studies. In deze cursus ervaar je hoe het is om werkzaam te zijn in een voedingsmiddelenbedrijf.

10 jaar Summer School Green Genetics

Summer School Green Genetics viert haar tienjarig jubileum. In deze Summer School komen de basisonderwerpen van plantenveredeling aan bod en maak je kennis met nieuwe technologieën. Daarnaast ga je op bedrijfsbezoek bij de grote plantveredelingsbedrijven.

Breid je netwerk uit met de Summer Schools voor PhD’ers en Professionals

De Wageningse onderzoekscholen WASS, WIAS, VLAG en PE&RC en Wageningen Academy organiseren 13 Summer Schools voor PhD’s en professionals. Er wordt een verscheidenheid aan onderwerpen aangeboden, zoals het bijspijkeren van statistiek, politieke ecologie en het nieuwe onderzoeksveld van insecten als toekomstige voedingsbron. Volledig aanbod van Summer Schools.

Invention Summer Camp Wageningen voor HBO/ WO studenten

Ben jij een HBO/WO student, geïnteresseerd in de toekomst van studeren en wil je graag een hackathon meemaken? Doe dan eind mei mee aan de Hackathon Invention Summer Camp. In deze tweedaagse hackathon werk je in teams aan het opleveren van ideeën voor het ideale studieklimaat. Je krijgt inspiratie door interessante workshops en lezingen en wordt bijgestaan door business partners, mentoren en vakspecialisten. Het team met het beste idee wint 2.500 euro. Schrijf je gratis in.

Nog benieuwd naar laatste editie?

Bekijk de aftermovie en het Summer School fotoalbum en lees de ervaringen van de deelnemers om een indruk te krijgen van het programma, de activiteiten en de sfeer.