Activiteiten per maand op Wageningen Campus nu in Campus Calendar

5 september 2016

Tegelijk met de opening van het Academisch Jaar is de ‘Campus Calendar’ gelanceerd; een papieren agenda die vanaf nu maandelijks uitkomt en alle activiteiten laat zien voor gebruikers van de Campus in de breedste zin. De agenda is in flyervorm, gedrukt op fsc-gecertificeerd papier, en laat zich gemakkelijk meenemen uit speciaal gemaakte herkenbare displays die in de meeste gebouwen van de campus staan, altijd op een centrale plek.

Raadpleeg altijd de digitale calendar

Het kan voorkomen dat de papieren agenda niet volledig up to date is. De website is dat wel en daar vind je ook meer informatie over de activiteiten. Daarom is het raadzaam om naast de Campus Calendar altijd de website van Wageningen Campus te raadplegen. Daar staat de complete, actuele agenda evenals meer detail-informatie.
Ook is de Facebookpagina van de campus een goede bron om op de hoogte te blijven van alles dat op de campus gebeurt.

Zelf activiteiten aanmelden

Wanneer je een zelf activiteit organiseert, laat dan dan weten via het formulier op de website. Dit is de manier om een activiteit aan de agenda en de Calendar toe te voegen.

Campagne Discover your Campus

Calendar, website en Facebook van Wageningen Campus maken de ‘levendigheid’ op de campus zichtbaar. Er valt meer te ontdekken dan je misschien dacht, daarom de slogan ‘Discover your campus’, om aan anderen te laten zien dat je de campus ontdekt.
Via een korte campagne onder andere op een bouwbord aan de ingang van de campus en op de infocasters wordt de slogan de komende weken zichtbaar gemaakt. In die campagne zijn medewerkers en studenten van Wageningen te zien terwijl ze een selfie maken.

Maak een selfie op de campus

Bij de introductie op maandag 5 september wordt iedereen die op dat moment op de campus is, uitgenodigd om ook zelf een selfie te maken en te delen via Instagram met #CAmpusWUR. Om deze selfies vervolgens ook in print mee te kunnen nemen, rijdt er een speciaal zogenaamd Instagrambusje rond waarin de printjes worden gemaakt. Een studententeam loopt rond op de campus om mensen op de actie te wijzen en waar nodig te assisteren.
Dit instagrambusje staat op 3 verschillende locaties:

11.00-13.00 uur BBQ-plaats voor Forum, in de buurt van de brug en de betonnen zitjes
13.00-14.00 uur Bij de ingang van Orion, ingang bij kant waar de fietsenrekken staan
14.00-15.00 uur Voor op het terras van De Spot (aan de andere kant van Orion)

De foto’s zijn vanaf 6 september te downloaden via de campus website en Facebook.