Gain AgriFood knowledge abroad with the Aalt Dijhuizen Fund

AgriFood-kennis opdoen in buitenland met Aalt Dijkhuizen Fonds

12 december 2014

Masterstudenten, promovendi en postdocs aan Wageningen University kunnen nu een beurs aanvragen bij het Aalt Dijkhuizen Fonds. Het Aalt Dijkhuizen Fonds biedt jonge, Wageningse wetenschappers toegang tot de nieuwste hightech kennis en technologieën in de wereld.

De opgedane kennis moet een positieve bijdrage leveren aan het vinden van slimme, duurzame oplossingen om in de toekomst voldoende gezond voedsel te produceren voor 9 miljard mensen. Daarnaast moet deze kennis ook van waarde zijn voor de Nederlandse AgriFood sector.

Het fonds verstrekt maximaal twee beurzen per jaar van maximaal €2500 per beurs. Aanvragen moeten uiterlijk 15 februari 2015 binnen zijn. Meer informatie en een aanvraagformulier voor de beurs zijn te vinden via de knop hieronder.

Meer over het dr. ir. Aalt Dijkhuizen Fonds