Apollo Plus zuiveringsinstallatie goedgekeurd

Apollo Plus zuiveringsinstallatie goedgekeurd

20 oktober 2016

De Apollo Plus zuiveringsinstallatie van Enthoven Techniek is vandaag goedgekeurd door de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw. De installatie, gebaseerd op geavanceerde oxidatie met waterstofperoxide en lage druk UV, is in september getest door de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research, volgens het meetprotocol dat is vastgesteld door het Platform Duurzame Glastuinbouw. Hierdoor is de BZG-lijst nu gegroeid tot twee goedgekeurde zuiveringsinstallaties.

Voor meer informatie over de installaties kan contact worden opgenomen met de betreffende toeleveranciers. Voor informatie over het laten testen van een zuiveringsinstallatie volgens het meetprotocol kunt u contact opnemen met Jim van Ruijven (jim.vanruijven@wur.nl; 03174 81387).