BASF gaat met TNO en Wageningen University & Research samenwerken aan Personalized Nutrition

28 maart 2018

BASF is het nieuwste lid van het Personalized Nutrition & Health-consortium opgericht door TNO en Wageningen University & Research. Het consortium onderzoekt wat er nodig is voor adviezen over Personalized Nutrition and Health op grote schaal.

BASF zal bijdragen aan de onderzoeksgebieden van het consortium met zijn merk voor gezondheidsingrediënten: Newtrition®. Daarnaast zet BASF wetenschappelijke kennis en kunde in gericht op de optimale opname van micronutriënten. Dit is belangrijk om de gezondheid te verbeteren en ziekten in alle levensfasen te voorkomen.