Bezoek van Syngenta, Brazilië

11 juni 2015

Op 15, 16 en 17 juni zal een groep van ruim 40 Braziliaanse boeren, kwekers en distribiteurs van Syngenta een bezoek brengen aan Wageningen UR.

Voorheen ging de groep ieder jaar onder de naam “Mundo Agro” op internationale reis naar de USA. Echter, naar aanleiding van een goed gesprek met Bruno Almeido (alumnus van Wageningen Universiteit) en Wageningen Academy, is dit jaar voor het eerst een bezoek aan Nederland en Wageningen UR opgenomen in het programma.

Het doel van dit bezoek is om een beter zicht te krijgen op de agri en food sector in het buitenland, in dit geval Nederland. En waar kan dit beter dan bij Wageningen UR?

Wageningen Academy heeft in samenwerking met de docenten Huib Silvis, Jack van der Vorst en Raymond Jongschaap een programma samengesteld om de groep bij te praten over landbouw beleid en ontwikkelingen in Europa, duurzame landbouw en logistiek.