CSA Booster Kennis Voucher Competition 2015

Nieuws

CSA Booster Kennis Voucher Competition 2015

Gepubliceerd op
31 augustus 2015

De CSA Booster Kennis Voucher Competition is nu open! De Pitch voor de beste oplossing wint een voucher van € 25.000,-. Ben jij een ondernemer? Werkt jouw bedrijf aan een nieuw product voor klimaatbestendige en klimaatvriendelijke landbouwkundige productie (CSA) en ontbreekt nog net de laatste schakel om het op de markt te kunnen brengen? Moet het product getest zijn voor het gecertificeerd kan worden? Wil je klant bewijzen zien dat de oplossing werkt of de klimaat-impact gekwantificeerd zien? Doe dan mee!

Vouchers voor kennis

Climate-KIC verbindt ondernemers met de beste experts in haar netwerk. Door middel van vouchers brengt Climate-KIC de kennis van deze experts over naar kleine en middelgrote bedrijven. Met een voucher kun jij als ondernemer een gerichte technisch inhoudelijke vraag uitzetten, een test laten uitvoeren of via consultancy gebruik maken van de kennis van onze partners. Maak gebruik van de kennis in ons netwerk voor de ontwikkeling van jouw business.

Deadline voor inzendingen is 21 september 2015. Uit deze inzendingen worden 5-10 idee├źn gekozen om te pitchen tijdens het Pitch Event op 28 september op de Campus Wageningen.

Meer informatie en inschrijven