CSK food enrichment opent nieuwe vestiging op Wageningen Campus

Nieuws

CSK food enrichment opent nieuwe vestiging op Wageningen Campus

Gepubliceerd op
1 december 2017

Gisteren is de vestiging van CSK food enrichment op Wageningen Campus officieel geopend.
CSK food enrichment is een hightech ingrediënten bedrijf dat zorg draagt voor goede smaak in kaas maar ook andere gefermenteerde melkproducten zoals kwark en yoghurt. Daartoe worden innovatieve ingrediënten als startercultures, kaascoatings en stremsels verkocht. Alle kaas in Nederland en 80% van de Duitse kazen maken gebruik van de ingrediënten van CSK.

In Leeuwarden staat een state-of-the-art fabriek met zeer moderne fermentatie technologie. Op Wageningen Campus bundelt CSK haar marketing-, sales- en R&D-activiteiten en brengt deze onder in Plus Ultra. 

“CSK heeft een ambitieuze groeistrategie en marktgerichte innovatie speelt daarin een bepalende rol. Daarom hebben we ervoor gekozen onze marketing, sales en R&D te bundelen en onder te brengen in één inspirerende werkomgeving”, aldus Sanne Melles, algemeen directeur van CSK. Marketing&Sales directeur André de Haan voegt daaraan toe: “Wageningen Campus als hart van de internationale Food Valley waar we willen samenwerken en talentvolle professionals vinden. Wij willen nog meer dan voorheen in staat zijn onze productontwikkeling af te stemmen op de behoeftes van onze klanten, en zo de zuivelindustrie steeds beter ondersteunen.”

Opgericht in 1905 komt CSK food enrichment voort uit de Nederlandse zuiveltraditie: CSK is actief in Europa en Noord-Amerika en realiseert een omzet van 60 miljoen euro met 180 medewerkers.