CVI in Het Klokhuis 28 januari

22 januari 2014

Voor de uitleg van vaccinatie van dieren filmde Het Klokhuis onder andere op een van de laboratoria van Central Veterinary Institute op de Edelhertweg voor een uitzending over vaccins. De uitzending is op 28 januari van 18.25 – 18.40 uur op Nederland 3.

Vorig jaar vonden bij CVI en Dairy Campus Lelystad de tv-opnames hiervoor plaats.

In de uitzending over het onderwerp ‘vaccinontwikkeling voor dieren’ moet de kijker antwoord krijgen op de vragen: Wat is een virus? Wat is een vaccin? Hoe wordt een vaccin gemaakt?

Het Klokhuis is een informatief jeugdprogramma van de NTR dat iedere werkdag wordt uitgezonden om 18.25 uur op Nederland 3. Het Klokhuis informeert kinderen tussen de zeven en twaalf jaar over de wereld om hen heen, in de breedste zin van het woord. In de tv-uitzending van Het Klokhuis staat één onderwerp centraal; van zwaartekracht tot schoenmaker, van ijs tot voortplanting! Klokhuisafleveringen zijn opgebouwd uit afwisselend reportage- en dramafragmenten.