Christelijke Hogeschool Ede bij het Food Valley Scholennetwerk

25 februari 2014

Sinds kort is ook de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) aangesloten bij het Food Valley Scholennetwerk. CHE heeft onder andere expertise in huis op het gebied van coaching en biedt twee hbo-opleidingen gericht op onderwijs aan.

De CHE heeft zes academies met in totaal tien hbo-opleidingen. De Pabo (participerend in het wetenschapsknooppunt) en de opleiding leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing  hebben een directe link met onderwijs. Bij deze opleidingen is expertise aanwezig op het gebied van bijvoorbeeld educational leadership en klassenmanagement. De opleiding Gezondheidszorg (Food and Health) en Mens en Organisatie (Bedrijfskundige processen) hebben een relatie met de Foodsector.

De Academie Sociale Studies heeft haar expertise weer meer op het gebied van bijvoorbeeld coaching die ingezet kan worden voor docenten of leidinggevenden.

Binnen het FVSN hoopt de CHE met de partners deze aanvullende expertises in te zetten.  Meer informatie: www.che.nl of via rvswetselaar@che.nl (relatiebeheer VO).