Collegereeks Toekomsgericht kwaliteitsmanagement

5 augustus 2021

In het najaar van 2021 gaat deze nieuwe 5-daagse collegereeks voor professionals plaatsvinden op de Wageningen Campus. Het programma is speciaal ontwikkeld voor kwaliteitsmanagers in de voedselsector die de laatste kennis en inzichten uit hun vakgebied willen opdoen. De collegereeks is een samenwerking tussen VMT en Wageningen Academy.

Een toekomstbestendig kwaliteitsmanager begrijpt de business en de voedingsmiddelensector en kan op basis daarvan de vertaalslag maken naar de QA-strategie.

In deze collegereeks laten vijf hoogleraren van Wageningen University & Research en de beste praktijkexperts je zien hoe je jezelf kunt ontwikkelen tot een kwaliteitsmanager met een stevige basis voor de toekomst. De collegereeks omvat de belangrijkste ontwikkelingen voor de professional in QA management die graag op de hoogte blijft van de nieuwste trends en de betekenis daarvan voor het werkveld. Het programma biedt inzichten vanuit de wetenschap, gecombineerd met de relevante ervaringen uit de praktijk van een gastspreker.

Meer informatie

Benieuwd naar de sprekers, het programme en de praktische informatie? Lees door hier te klikken verder op de website van VMT.