Nieuws

Cursussen Engels voor medewerkers (Inschrijven is nog mogelijk)

Gepubliceerd op
6 mei 2018

Start: tot 11 maart 2019

Wil je jouw Engels een boost geven? Wil je jouw spreekvaardigheid verbeteren, of juist sneller of gemakkelijker kunnen e-mailen? Dan attenderen we je graag op een aantal van onze taaltrainingen die in februari starten.

Basic of Hospitality English

Met deze cursussen verbeter je jouw spreek- en luistervaardigheden in het Engels. De nadruk ligt op praktische vaardigheden, maar ook de Engelse cultuur komt aan bod. Basic English is op A1/A2-niveau, Hospitality English op B1-niveau (klik hier voor meer informatie over de niveauaanduidingen).

Professional Skills in English

Deze cursus is ideaal als je voor je werk steeds meer in het Engels moet communiceren. We zoomen in op vaardigheden zoals e-mails schrijven, telefoneren en omgaan met klanten.

Speaking Skills of Advanced Speaking Skills

Je beheerst de Engelse taal al op een behoorlijk niveau (B2-C1), maar je wilt graag (nog) vloeiender Engels leren spreken en je spreekvaardigheid blijven oefenen? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou.

Lecturing in English

Lecturing in English is een blended 1-op-1 cursus gericht op het verbeteren van de taal- en communicatievaardigheden die je nodig hebt om effectief college te kunnen geven in het Engels.

Cambridge cursussen

De Cambridge cursussen B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced en C2 Proficiency zijn bedoeld om je voor te bereiden op een van de officiële Cambridge-examens. Daarnaast is de cursus ook zeer geschikt voor medewerkers die hun algemene Engelse taalvaardigheid willen verbeteren. Tijdens de cursussen wordt veel aandacht besteed aan functioneel taalgebruik. Let op: als je de cursus volgt in het kader van Taalbeleid, wordt van je verwacht dat je het officiële Cambridge examen aflegt.

Wens je meer informatie over deze cursussen of geef je de voorkeur aan een training op maat? Neem dan contact op met Irene Houkes-Jansen, Coördinator Bedrijfsvoering & Onderwijs van Wageningen in’to Languages.
T: +31 317 48 48 70
E: tailor-made@wur.nl