Nieuws

Cursussen Engels voor medewerkers (Taalbeleid)

Gepubliceerd op
19 december 2016

Wilt u uw Engels een boost geven? Wilt u uw spreekvaardigheid verbeteren, of juist sneller of gemakkelijker kunnen e-mailen? Dan attenderen we u graag op een aantal van onze taaltrainingen die in september starten.

Basic, General of Hospitality English

Wilt u uw spreek- en luistervaardigheden in het Engels verbeteren? De nadruk in deze cursussen ligt op praktische vaardigheden, maar ook de Engelse cultuur komt aan bod. Basic English is op A1/A2 niveau, General en Hospitality English zijn beide op B1 niveau (klik hier voor meer informatie over de niveauaanduidingen). 

Professional skills in English

Deze training is ideaal als u voor uw werk steeds meer in het Engels moet communiceren. We zoomen in op vaardigheden zoals e-mails schrijven, telefoneren en omgaan met klanten.

(Advanced) Speaking Skills

U beheerst de Engelse taal al op een behoorlijk niveau (B2-C1), maar u wilt graag (nog) vloeiender Engels leren spreken en uw spreekvaardigheid blijven oefenen? Dan zijn deze trainingen geschikt voor u.  

Professional Writing in English of Scientific Writing for Professionals

Goed kunnen schrijven en communiceren zijn onmisbare vaardigheden in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven. Kunt u hulp gebruiken bij het schrijven van e-mails, beleidsdocumenten of webteksten? Dan past Professional Writing in English goed bij u. Wilt u uw wetenschappelijke schrijfvaardigheid verbeteren? Bekijk dan de cursus Scientific Writing for Professionals. 

Lecturing in English

Lecturing in English is een groepscursus gericht op het verbeteren van de taal- en communicatieve vaardigheden die u nodig hebt om effectief college te kunnen geven in het Engels.

Cambridge courses

Deze cursussen zijn bedoeld om u voor te bereiden op een van de officiële Cambridge examens. Daarnaast is de cursus ook zeer geschikt voor medewerkers die hun algemene Engelse taalvaardigheid willen verbeteren. Tijdens de cursussen wordt veel aandacht besteed aan functioneel taalgebruik.