Nieuws

Cursussen Engels voor medewerkers (Taalbeleid)

Gepubliceerd op
15 december 2017

Start van de cursussen is uitgesteld naar oktober 2018.
Aanmelden is mogelijk.

Wilt u uw Engels een boost geven? Wilt u uw spreekvaardigheid verbeteren, of juist sneller of gemakkelijker kunnen e-mailen? Dan attenderen we u graag op een aantal van onze taaltrainingen die in oktober starten.

Basic English of Hospitality English

Met deze cursussen verbetert u uw spreek- en luistervaardigheden in het Engels. De nadruk ligt op praktische vaardigheden, maar ook de Engelse cultuur komt aan bod. Basic English is op A1/A2-niveau, Hospitality English op B1-niveau (klik hier voor meer informatie over de niveauaanduidingen).

Professional skills in English
Deze cursus is ideaal als u voor uw werk steeds meer in het Engels moet communiceren. We zoomen in op vaardigheden zoals e-mails schrijven, telefoneren en omgaan met klanten.

Speaking Skills of Advanced Speaking Skills

U beheerst de Engelse taal al op een behoorlijk niveau (B2-C1), maar u wilt graag (nog) vloeiender Engels leren spreken en uw spreekvaardigheid blijven oefenen? Dan zijn deze cursussen geschikt voor u.

Lecturing in English

Lecturing in English is een groepscursus gericht op het verbeteren van de taal- en communicatievaardigheden die u nodig hebt om effectief college te kunnen geven in het Engels.

Cambridge courses

De cursussen Cambridge Preliminary, Cambridge First, Cambridge Advanced en Cambridge Proficiency zijn bedoeld om u voor te bereiden op een van de officiƫle Cambridge-examens. Daarnaast is de cursus ook zeer geschikt voor medewerkers die hun algemene Engelse taalvaardigheid willen verbeteren. Tijdens de cursussen wordt veel aandacht besteed aan functioneel taalgebruik. Let op: als u de cursus volgt in het kader van Taalbeleid, wordt van u verwacht dat u het officiƫle Cambridge examen aflegt.