Nieuws

Cursussen Engels voor medewerkers (Taalbeleid)

Gepubliceerd op
6 mei 2018

Start: september 2019

Wil je je Engels een boost geven? Wilt je je spreekvaardigheid verbeteren, of juist sneller of gemakkelijker kunnen e-mailen? Dan attenderen we je graag op een aantal van onze taaltrainingen die in september starten.

Basic of Hospitality English
Met deze cursussen verbeter je je spreek- en luistervaardigheden in het Engels. De nadruk ligt op praktische vaardigheden, maar ook de Engelse cultuur komt aan bod. Basic English is op A1/A2-niveau, Hospitality English op B1-niveau (klik hier voor meer informatie over de niveauaanduidingen).

Professional skills in English
Deze cursus is ideaal als je voor je werk steeds meer in het Engels moet communiceren. We zoomen in op vaardigheden zoals e-mails schrijven, telefoneren en omgaan met klanten.

Speaking Skills of Advanced Speaking Skills
Je beheerst de Engelse taal al op een behoorlijk niveau (B2-C1), maar je wil graag (nog) vloeiender Engels leren spreken en je spreekvaardigheid blijven oefenen? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou!

Lecturing in English
Als docent heb je steeds vaker te maken met de international classroom. Dat vraagt veel inlevingsvermogen en specifieke vaardigheden. De blended cursus Lecturing in English is precies daarop gericht: als docent reflecteer je op je eigen werkwijze en werk je gericht aan de vaardigheden om effectief les te geven in het Engels aan een internationale groep studenten. 

Wil je meer informatie over deze cursussen of geef je de voorkeur aan een training op maat? Neem dan contact op met Rosanne Schuurmans, Coördinator Bedrijfsvoering & Communicatie van Wageningen in’to Languages.

T: +31 317 48 2552
E: into@wur.nl
W: www.wur.nl/into