Eerste Summer Course op Dairy Campus

Nieuws

Eerste Summer Course op Dairy Campus

Gepubliceerd op
12 mei 2015

Deze zomer wordt op Dairy Campus de Summer Course Dutch Dairy Chain gehouden. Dit is de eerste Summer Course die Dairy Campus, in samenwerking met Wageningen Academy en Wageningen UR Livestock Research, heeft ontwikkeld en aanbiedt. In deze Summer Coursedraait alles om de ontwikkelingen in de internationale zuivelsector.

Nederland is wereldberoemd om haar hoge kwaliteit van zuivelproductie. Wat zijn de belangrijkste factoren voor dit succes? En hoe kunnen we de Nederlandse ervaringen weer toepassen in de verschillende onderdelen van de zuivelketen? In deze intensieve cursus krijgt u de nieuwste inzichten met betrekking tot de gehele melkproductie, van gras met glas.

Onderzoekers en deskundigen behandelen diverse onderwerpen zoals fokkerij en genetica, voeding, precisielandbouw, melkverwerking en de melkproducten voor de toekomst. Na deze cursus weet u hoe de kwaliteit van de melkproductie in Nederland is georganiseerd en bent u in staat om deze inzichten toe te passen in uw eigen werkveld.

Kenmerkend voor de cursus is de interessante combinatie van theorie en praktijk in de vorm van excursies en casussen. Daarnaast is er door de opzet van het programma ruime gelegenheid om met elkaar te netwerken.

De Summer Course Dutch Dairy Chain vindt van 25 augustus tot en met 28 augustus 2015 plaatst op Dairy Campus Leeuwarden en is Engelstalig. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers, aanmelden kan tot 8 augustus 2015.   

Actie

Meld u zich voor 31 mei 2015 aan dan betaalt u slechts € 1950,- in plaats van € 2350,-