Feestelijke 10e editie Summer School Green Genetics

15 mei 2018

Wageningen Academy organiseert deze zomer alweer de 10e editie van de Summer School Green Genetics. Een mooi moment om terug te kijken op de behaalde successen van het programma, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Alle (oud) betrokkenen en geïnteresseerde WUR plantbreeding studenten zijn uitgenodigd om op vrijdagmiddag 31 augustus het succes van de Summer School Green Genetics met ons te vieren.

10e editie Summer School Green Genetics

De Summer School Green Genetics vindt plaats van 27 t/m 31 augustus. Ruim 30 studenten krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de plantenveredelingssector, door middel van colleges en bedrijfsbezoeken. Het programma was afgelopen jaar één van onze best beoordeelde programma's en zit al jaren vol. De kennismaking met de sector bevalt een deel van de deelnemers altijd zo goed dat ze na afloop besluiten een studie in plantenveredeling te gaan volgen en / of werkzaam worden in de plantenverdelingssector. Het gebeurt dan ook regelmatig dat we oud-deelnemers tegenkomen tijdens de bedrijfsbezoeken. De 10e editie behoudt dezelfde opzet als voorgaande edities: een combinatie van colleges en excursies naar de verschillende sponsor bedrijven. Daarnaast is er een speciaal vrijdagmiddag programma om de 10e editie te vieren.

Feestelijke viering

Dit jaar wordt de Summer School op vrijdagmiddag feestelijk afgesloten. Hierbij zijn natuurlijk de huidige deelnemers, docenten en sponsoren aanwezig maar ook oud-deelnemers, -docenten en -sponsoren en geïnteresseerde WUR plantbreeding studenten zijn uitgenodigd. Het programma bestaat uit een keynote van prof. dr. Richard Visser, company market en borrel. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op de speciale vrijdag pagina.

Behoor je tot de genodigheden maar nog geen uitnodiging ontvangen? Laat het ons weten dan sturen wij deze alsnog.