Get noticed: jouw project op hét duurzaamheidssymposium in het hoger onderwijs!

Nieuws

Get noticed: jouw project op hét duurzaamheidssymposium in het hoger onderwijs!

Gepubliceerd op
1 februari 2018

Creatieve en innovatieve onderzoeken, cases of pilotprojecten gezocht! Heb je een interessant duurzaam project uitgevoerd? Kom dan jouw project presenteren tijdens de Nationale Dag voor de Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs.

Tijdens de Nationale Dag voor de Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (in het kort NDDHO) kun je jouw onderzoek of project op het gebied van duurzaamheid presenteren. Op de website van NDDHO lees je hoe je een posterabstract kan indienen. De deadline voor inzending is 30 maart 2018.

Dus heb je een creatief en innovatief project gedaan op het gebied van duurzaamheid: dien je voorstel in en wie weet mag jij jouw project of onderzoek presenteren voor 300 mensen! Het thema van dit jaar is: 'Duurzaam. Verbindend. Circulair.' Het wordt gehouden aan de Technische Universiteit Eindhoven, op 25 mei 2018.

De NDDHO wordt jaargelijks gehouden, naast het luisteren naar de keynote-sprekers kun je interessante workshops over duurzaamheid in het hoger onderwijs bijwonen. Naast de posterwedstrijd wordt ook de uitslag van SustainaBul 2018, de duurzaamheidsranking van universiteiten en hogescholen van het landelijk netwerk Studenten voor Morgen, bekend gemaakt. In 2017 koos de jury het project 'Student Empowerment for Sustainability in Higher Education' van Femke Lootens van Wageningen University als winnaar.

Poster Duurzamheidssymposium.jpg