Nieuws

Gratis Social Dutch cursussen voor studenten starten in januari

Gepubliceerd op
8 november 2019

Schrijf je nu in!

De WUR heeft op initiatief van de Studentenraad voor 2019 het plan opgevat om in de vorm van een pilot de cursussen Social Dutch 1 en 2 gratis* aan te bieden. Ook worden de hogere niveaus (Social Dutch 3 en 4) aangeboden, tegen een eigen bijdage van 90 euro.

De pilot van 2019 is met een jaar verlengd en loopt nu tot eind 2020.
Niet-studenten mogen niet deelnemen aan niveaus 1 en 2. Voor niveau 3 en 4 worden geïnteresseerden op een gelegenheidslijst geplaatst. Wanneer een week voor aanvang van de cursus blijkt dat er lege plekken zijn in de cursus, krijgen deze mensen de mogelijkheid deel te nemen.

Geïnteresseerd? Kijk dan snel op onze Social Dutch pagina's:

Ook beschikbaar voor studenten, tegen een kortingstarief van €90,-

* Social Dutch 1 en 2 zijn gratis voor studenten die aan de volgende voorwaarden voldoen:

a. Bij inschrijving dient de student 90 euro te voldoen. De overige algemene voorwaarden betreffende inschrijving en betaling zijn van toepassing.
b. De student kan na afloop van de cursus aanspraak maken op restitutie van de cursusgelden van 90 euro. Hiervoor dient de student 80% van de lessen (12 van de 15) aanwezig geweest te zijn. Daarnaast moet de student de eindtoets gemaakt hebben (niet per se gehaald).
c. Wanneer de student aanspraak maakt op restitutie, en voldoet aan de gestelde voorwaarden zoals beschreven in art. 3b van deze voorwaarden, betaalt Wageningen in'to Languages het cursus bedrag van 90 euro terug aan de student.

Zie onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

  • Exclusief cursusmateriaal en herkansing.
  • Inclusief examen op de laatste cursusdag.
  • Je kunt bij ons alleen betalen met pin of creditcard.

Bekijk voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.