Greenhouse Technology een van de 30 beste vakken van Wageningen University

Greenhouse Technology één van de 30 beste vakken van Wageningen University

15 mei 2015

De docenten van het vak Greenhouse Technology - Bert van ’t Ooster (leerstoelgroep Farm Technology), Cecilia Stanghellini (Wageningen UR Glastuinbouw) en Ep Heuvelink (leerstoelgroep Tuinbouw en Productfysiologie) - ontvingen op vrijdag 1 mei een onderwijsprijs uit handen van rector magnificus Martin Kropff. Als blijk van waardering kregen zij een beeldje van een zaailing en €1000 om te investeren in onderwijsactiviteiten.

De  rector magnificus nam ruim een uur de tijd om alle winnaars in het zonnetje te zetten en toe te lichten waarom zij zo goed scoorden in de vakevaluaties, die door studenten worden ingevuld."Het zijn niet de makkelijke vakken die de hoogste cijfers krijgen", zei Kropff, "Onze studenten willen echt iets leren en uitgedaagd worden om zich moeilijke stof eigen te maken."

Op de foto v.l.n.r: Cecilia Stanghellini, Bert van ‘t Ooster en Ep Heuvelink