Grootste Agri-Food bedrijf Aziƫ bezoekt Wageningen UR

7 mei 2015

30 April jl. heeft het Thaise Charoen Pokphand Foods (CPF) Wageningen UR bezocht, samen met de adviseur en decaan van de Faculty of Agro-Industry (AGI) van het Panyapiwat Institute of Management (PIM), een Corporate University in Thailand. CPF is het grootste Agri-Food bedrijf in Azië en staat 19e op de ranglijst wereldwijd. Doel van het bezoek was om een samenwerking te verkennen op het gebied van BSc / MSc onderwijs, onderzoek en executive education. Wageningen Academy organiseerde deze interactieve bijeenkomst met presentaties en verkennende discussies, waarbij ook de Agrotechnology & Food Science Group, de Animal Science Group en Wageningen International aanwezig waren. De verwachting is dat we elkaar veel te bieden hebben en we gaan hieraan dan ook een vervolg geven middels een Expression of Interest. De vervolgstap gaat een gezamenlijke roadmap worden om de samenwerking te concretiseren.