Het nieuwe WKWU-team stelt zich voor

18 januari 2019

Inmiddels heeft Hetty Kroese afscheid van ons genomen. Ook projectleider Dieuwke Schokker heeft er helaas voor gekozen om per januari 2019 voor een nieuwe uitdaging buiten de WUR te gaan. We willen Hetty en Dieuwke onwijs bedanken voor hun inzet voor het Wetenschapsknooppunt! Het team van WKWU ziet er nu als volgt uit.

Team WKWU.jpg

Hilco van Stuyvenberg (links boven): “Ik werk op woensdag bij WKWU als didacticus en ondersteuner. Hierbij probeer ik de activiteiten en kennis te vertalen naar “taal” en werkvormen van de basisschool. Daarnaast ben ik opleidingsdocent PABO aan de CHE.”

Ellen van Seben (rechts boven): “In mijn functie als projectmedewerker organiseer en faciliteer ik activiteiten. Hiervoor heb ik veel contact met leerkrachten, leerlingen, externe bedrijven en natuurlijk ook met veel verschillende collega’s bij de WUR. Ditzelfde werk doe ik ook voor Food Valley Netwerk VO-HO.”

Marion Kemperman (links onder): “Als communicatiemedewerker ben ik onder andere verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website en het verzenden van de nieuwsbrief. Daarnaast werk ik voor Food Valley Netwerk VO-HO dat zich op het voortgezet onderwijs richt.”

Els van Coeverden (rechts onder): “Als projectleider houd ik me bezig met de strategie en de uitvoering van de activiteiten van Wetenschapsknooppunt Wageningen”.