Nieuws

Humans of the Bongerd: Hart voor de Zaak

Gepubliceerd op
29 mei 2018

Als je meedoet aan de Thymos Interne Competitie (TIC), heb je wellicht een keer tegen ze gespeeld; team ‘Hart voor de Zaak’. Dit team doet mee aan alle sporten: veldvoetbal, zaalvoetbal. knotsbal en beachvolleybal. Bovendien zijn ze vaak te bewonderen op onze evenementen. Ongeveer drie keer per week zijn de spelers op de Bongerd en dat maakt ze bekende gezichten.

Bij een groepswerk opdracht van de studie werd dit team gevormd. Ze zochten afleiding van hun werk en besloten zich met hun groepje in te schrijven als team voor de TIC. Ook toen het groepswerk voorbij was, bleven ze als team actief. Dit is zover gekomen dat ze nu met alle sporten meedoen. Soms winnen ze ook de competitie en dat betekent dat je in de kantine een taart kan ophalen!

Dit jaar hebben ze bij veel evenementen deelgenomen. Het Balltournament en de Olympics hebben ze zelfs gewonnen! Op dit soort toernooien zijn er naast respect ook mooie prijzen te winnen. De mooiste prijs die ze tot nu toe gewonnen hebben, was gratis lasergamen met het hele team.

De laagdrempeligheid van de TIC en de evenementen vinden ze erg prettig. Iedereen in het team heeft namelijk passie voor sport, maar het blijft gaan om de lol in plaats van de prestatie. Bovendien is er veel variatie in de sporten en zijn er mooie verrassingen. Doe dus vooral mee aan de TIC of onze evenementen en wie weet speel je een wedstrijd tegen team ‘Hart voor de Zaak’!