Innovatief ondernemerschap op hogeschool VHL

14 mei 2014

Maandenlang hebben de studenten er hard aan gewerkt en nu mag het dan eindelijk gepresenteerd worden: innovatieve producten en succesvolle ondernemingsplannen. Eerdere jaren zagen we al veel voorbij komen: gefrituurd ijs, peananabutter, bier gebrouwen van wei en muesli met powerfruits. Maar ook een brandwerende staldeur, een balanskussen voor ruiters, antislipsokken voor paarden en seizoensafhankelijk voer. Kortom: de eerste- en tweedejaars studenten van Hogeschool VHL halen al hun innovatievermogen en bedrijfskundige kennis uit de kast om prachtige producten en diensten neer te zetten. Op vrijdag 13 juni van 11:00 uur tot 14:00 uur presenteren de studenten hun werk in het Forumgebouw op de campus in Wageningen. Iedereen is van harte welkom om de producten en diensten te komen bekijken en naar de enthousiaste verhalen van de studenten te komen luisteren tijdens de business fair en innovatiemarkt. Aan het einde van de markt zal er een prijsuitreiking plaatsvinden. Voor meer informatie: Jantine Biemond (0317-486748 / jantine.biemond@wur.nl).