Nieuws

Innovation needs research

Gepubliceerd op
9 februari 2017

Wageningen University & Research op HortiContact in Gorinchem.

Van 14 tot en met 16 februari zijn glastuinbouwonderzoekers van Wageningen University & Research te vinden op de HortiContact dagen in Gorinchem. Binnen en buiten hun stand spreken zij met beursbezoekers  over onderzoekthema’s zoals water, smaak, gewasgezondheid, nieuwe gewassen en energie. Thema van de stand is Innovation needs research.

Tijdens de HortiContact treedt de gemeente Pijnakker/Nootdorp toe tot de Club van 100 Glastuinbouw. Op dinsdag 14 februari 19 uur zetten wethouder José van Egmond van de gemeente Pijnakker/Nootdorp en Sjaak Bakker, business unit manager Glastuinbouw van Wageningen University & Research in de Wageningse stand een handtekening onder de samenwerking.

Op de HortiContact voorzien smaakonderzoekers van Wageningen University & Research de hele beursvloer van snackgroenten. En op woensdag de 15 februari is de stand van Wageningen University & Research de locatie van de standhoudersborrel van de HortiContact.

Op uitnodiging van de HortiContact-beurs bezoekt een groep vooraanstaande internationale telers de onderzoeklocatie voor de glastuinbouw van Wageningen University & Research in Bleiswijk op dinsdag 14 februari.

HortiContact Gorinchem, Stand 600 (eerste verdieping), 14-16 februari 2016