Online masters wageningen University straten in september 2015

Inschrijving online masters net open, nu al aanmeldingen

3 oktober 2014

De eerste twee volledige online masteropleidingen van Wageningen University starten pas in september 2015, maar de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Eén student, een Brit, is zelfs al toegelaten. Hij voldoet aan alle voorwaarden en kan zich nu officieel inschrijven voor de online master Nutritional Epidemiology and Public Health.

Online masters zijn een uitkomst voor wie graag een studie wil volgen en een diploma wil halen bij de internationaal gerenommeerde Wageningen University maar niet de mogelijkheid heeft twee jaar lang naar Wageningen te komen. Dat zullen voornamelijk internationale studenten zijn die studie en beroep willen combineren. De opleidingen zijn daarom part-time, waardoor de duur van online masters iets langer is dan van reguliere masters; voor de cursorische vakken staat twee jaar, daarna volgen nog de stage en het schrijven van de thesis.

Meer online masters zullen volgen

Voorlopig biedt Wageningen University twee online masters aan: Plant Breeding en Nutritional Epidemiology and Public Health. Meer opleidingen zullen snel volgen.

Lees alles over de online masters