Inschrijving startavond 100 years WUR geopend

30 januari 2018

De inschrijving van het openingsevent van 100 years WUR is geopend. Op 8 maart wordt het startschot gegeven van de acht maanden vol evenementen om het jubileumjaar te vieren.

Op 9 maart bestaat Wageningen University & Research honderd jaar. Van maart tot november staan verschillende evenementen in het teken van het honderdjarig jubileum. Op 8 maart, rond middernacht proosten studenten en medewerkers van WUR om het jubileum in te luiden.

Voorafgaand geeft het Nederlands Studenten Orkest (NSO) een klassiek concert in het Forum. Daarna volgt in en rondom de evenemententent een borrel met glühwein, terwijl BigBand Sound of Science, medewerkersband van WUR, erop los swingt. Rond middernacht neemt rector Arthur Mol het woord voor de officiële start van het jubileumjaar en wordt er geproost. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire lasershow, waarin verleden, heden en toekomst van WUR te herkennen zijn.

Wie bij het concert van NSO aanwezig wil zijn, moet snel zijn. Er zijn daarvoor 450 kaarten beschikbaar voor medewerkers en studenten van WUR. Registreer hiervoor via de event pagina: