Intensieve online zomercursussen Nederlands

6 mei 2020

Schrijf je nu in!

Nederlands voor studenten

Ben je een buitenlandse student aan Wageningen University & Research en zou je graag in één week Nederlands willen leren spreken met jouw medestudenten en docenten, of een eenvoudig gesprek voeren met jouw buren? Dan zijn onze intensieve online zomercursussen Social Dutch echt iets voor jou. Deze cursussen bouwen op in niveau.

Intensieve zomercursus Social Dutch 1 (online cursus)
Intensieve zomercursus Social Dutch 2 (online cursus)

Nederlands voor medewerkers en externen

Ben (of ken) jij een promovendus of internationale werknemer bij Wageningen University & Research? Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld Nederlands te leren om een gesprek te kunnen voeren met je collega's, leidinggevende, vrienden of buren? Wil je daarnaast ook iets leren over wat nu precies typisch Nederlands is? Start dan met een van onze intensieve zomercursus Basic Dutch of Intermediate Dutch. Deze cursussen bouwen op in niveau!

Intensieve zomercursus Basic Dutch 1 (online cursus)
Intensieve zomercursus Basic Dutch 2 (online cursus)
Intensieve zomercursus Intermediate Dutch 1 (online cursus)