Interview Marjan Wink: 'Probeer via je lijf de balans terug te pakken'.

17 december 2018

De aanleiding voor het interview was de bijdrage van Marjan Wink aan de lunchworkshops van Vital@SSG. Binnen de social sciences group is een hoge werkdruk en geven veel werknemers aan stress te ervaren. Vital@SSG is daarom in het leven geroepen.

Marjan Wink: Omdat ik via mijn vaardighedentrainingen aan studenten direct of indirect ook een bijdrage probeer te leveren aan het studentenwelzijn werd ik tot drie keer toe gevraagd een lunchmeeting te verzorgen voor staf over diverse aspecten rondom intu├»tie en embodiment. Naar aanleiding van deze workshops werd ik gevraagd of ik open stond voor een interview in opdracht van Vital@SSG rondom dit thema. In oktober ben ik geinterviewd door Zayd Abdulla, die de longreads verzorgt op intranet ten aanzien van vitaliteit. Veel leesplezier.

Lees hier het interview met Marjan Wink.