Janine Luten op werkbezoek in China

Nieuws

Janine Luten op werkbezoek in China

Gepubliceerd op
2 juni 2014

China, dat ontzettend grote land waar WageningenUR al zoveel mee samenwerkt en nog zal gaan doen. Maar hoe gaat er daar eigenlijk aan toe? In welke markt opereert onze kennispartner CHIC Group en waar ligt de kennisbehoefte? Dat is onze directeur Janine Luten gaan ervaren en onderzoeken tijdens een tiendaags werkbezoek aan drie wereldsteden in China.

In deze tien dagen heeft Janine een bezoek gebracht aan onze kennispartner CHIC Group en haar prachtige training centre in Shanghai. Met de CHIC Group is er een memorandum of understanding getekend om samen cursussen en trainingen te gaan organiseren. Nog dit jaar worden zowel in Nederlands als in China de eerste trainingen georganiseerd.

Verder heeft CHIC Group het derde International Agri-Business Forum georganiseerd op 24 en 25 mei jl. Op zaterdag was Janine een van de sprekers en op zondag sprak Roals Lapperre, plaatsvervangend directeur-generaal Agro, directeur Europees Landbouwbeleid en Voedselzekerheid at Ministerie van Economische Zaken.

Vervolgens heeft zij de conferentie Holland Horticultural Expo bijgewoond in Qingdao, onderdeel van de International Horticultural Exposition.

Verder stond haar verblijf in Beijing in het teken van bedrijfsbezoeken, netwerkbijeenkomsten en een bezoek aan het China office van WageningenUR.

Wilt u meer weten over Janine haar werkbezoek? Neem dan contact met haar op via het contactformulier bovenaan deze pagina.