Jeltje Daamen Wageningen Academy

Nieuws

Jeltje Daamen gestart als Programmamanager Plant

Gepubliceerd op
2 april 2015

Onze nieuwe collega is op 1 april bij ons gestart als Programmamanager Plant. Zij stelt zich graag even aan u voor.

Jeltje Daamen: "Ik ben Jeltje Daamen (33) en zal bij Wageningen Academy de functie van Programmamanager Plant vervullen. Na de HEAO-CE, Msc Leisure Studies in Tilburg en een aantal jaren werkervaring in Afrika ben ik de afgelopen 5 jaar actief geweest bij FloraHolland. Vanwege de bedrijvigheid van mijn familie in melkvee, akkerbouw en fruitteelt heb ik altijd affiniteit gehad met de agri-business. Ik hield me bij FloraHolland voornamelijk bezig met internationale handelsstromen. Concreet gezegd, optimaliseerde ik diensten en informatievoorzieningen voor met name internationale leden en kennisuitwisseling tussen de internationale kantoren. Dit alles om de verkopen te bevorderen.

De laatste 2,5 jaar heb ik me als business developer met diensten- en marktontwikkeling bezig gehouden aan productie- en afzetzijde. Nu is de tijd aangebroken voor andere werkzaamheden, waarin ik mijn faciliterende en verbindende rol verder kan uitdiepen.

Momenteel ben ik nog woonachtig in Rotterdam maar ik hoop spoedig terug te keren naar Nijmegen of omstreken waar ik vandaan kom. Ik ben een reislustig type ben en ook graag sportief in de weer met tennis, hardlopen en wielrennen. Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en mijn bijdrage te leveren in mijn nieuwe rol om Wageningen Academy als onderdeel van Wageningen UR verder op de kaart te zetten.

Wil je meer weten, laat het weten dan plan ik graag een kennismakingsgesprek in.

Vriendelijke groet,

Jeltje Daamen"