Kennisdag  Fruit 20 november in Wageningen

Nieuws

Kennisdag Fruit 20 november in Wageningen

Gepubliceerd op
20 oktober 2015

Op vrijdag 20 november organiseren Wageningen UR en de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) de Kennisdag Fruit in Wageningen. Op deze dag wordt een groot aantal interessante lezingen gegeven over onder andere teeltactualiteiten en markt- en ketenontwikkelingen. Tussen de lezingen is er volop gelegenheid voor bezoek aan infostands en voor contact met collega-telers.

In het programma worden verschillende blokken gepresenteerd:  grootfruit, houtig kleinfruit en steenfruit, en een algemeen blok over markt en keten. Wilt u meer weten over vruchtgroei-effecten van water geven, emissiebeperking en beschikbaarheid van gewasbeschermingsmiddelen? Of alle ins en outs over licenties? Of hoe de consument tot meer aankoop kan worden bewogen? Welke nieuwste technische hightechmogelijkheden de teelt van fruit kunnen veranderen? Dit en veel meer wordt u op de Kennisdag Fruit aangereikt.

De Kennisdag Fruit wordt  gehouden in het congrescentrum Hof van Wageningen, Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich tot en met maandag 16 november vooraf digitaal aanmelden. Bij inschrijving vooraf is de toegangsprijs € 25,- (anders € 30,-). Dit bedrag is inclusief koffie/thee en lunch. Het innen van de toegangsprijs gebeurt op de dag zelf bij de ingang van de zalen (er kan niet gepind worden!). Na digitale aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. Een paar dagen voor de Kennisdag ontvangt u per e-mail uw bewijs van inschrijving.