Kennismakingsavond met de EMBA Food & Agribusiness -13 juni a.s.

3 mei 2017

In september gaat de Executive MBA in Food & Agribusiness van start, in dit kader worden er inspiration events georganiseerd voor geïnteresseerden. Het intensieve tweejarige geaccrediteerde programma is een coproductie van TIAS Business School uit Tilburg en Wageningen University & Research.

Programma van de avond

Het inspiration event vind plaats op de Wageningen Campus. De opzet en structuur van de Executive MBA worden toegelicht door de programmamanager TIAS Business School. Hans van Trijp, de Academic Director van WUR geeft een uitgebreide toelichting op de Food & Agribusiness track binnen het programma.

Executive MBA opzet

De Executive MBA is opgebouwd uit 3 grote blokken en een eindopdracht, het zogenaamde Capstone Project. Elk blok wordt afgesloten met een integratie module met een relevante en toekomstgerichte Food & Agribusiness insteek. Deze integratie modules worden verzorgd door experts van de WUR en gaan plaats vinden op de Campus. De rest van het programma gaat plaats vinden in Tilburg, bij TIAS Business School.

De 3 blokken zijn opgebouwd uit verschillende modules en hebben elk een eigen thema van buiten naar binnen; (van extern naar intern)

1. The Role of Business in a Complex World
  2. Positioning for Long Term Sustainable Value
  3. Making it Happen / Change for Impact

Deelnemer Ervaringen 1ste editie

De aanwezige geïnteresseerden op 25 april 2017, waaronder een grootaantal Alumni uit Wageningen gaven aan de avond zeer informatief en verhelderend te vinden. Tijdens de avond waren er veel positieve reacties op het programma en werd serieuze belangstelling getoond voor deelname aan de Executive MBA.

Aanwezig zijn bij volgende editie?

Bent u ook geïnteresseerd in het EMBA programma? Maar zag u geen kans om aanwezig te zijn? Dan hebben we goed nieuws: op 13 juni organiseren we nog een inspiration event. Deelnemen is ontdekken wat de executive MBA in Food & Agribusiness kan betekenen voor u en uw carrière. Aanmelden kan via onderstaande link.

Meer informatie & Aanmelden