Kom naar een gratis SPEAK! sessie

10 september 2019

Wil jij vloeiender worden in het Engels? Heb je meer gelegenheden nodig om Engels te spreken?

Kom dan naar een SPEAK!-sessie op dinsdag tijdens de lunchpauze. Tijdens deze sessies kan je met andere studenten in het Engels over van alles kletsen. Start: 1 oktober.

Redenen om te komen:

1. Het is gratis.

2. Je zit nergens aan vast. Je mag zo veel sessies bijwonen als je zelf wilt.

3. Er is een opendeurenbeleid. Je kunt last-minute aanschuiven, later langskomen en je mag zo lang blijven als je zelf wilt.

4. Het wordt georganiseerd door een docent van Wageningen in'to Languages, die je graag helpt met correcties, tips en inspiratie.

Wageningen in'to Languages organiseert SPEAK! samen met Student Alliance Wageningen, op basis van de vele verzoeken van studenten om meer gelegenheden om spreekvaardigheid te oefenen.

Kom langs en help mee om het een succes te maken voor jezelf en anderen!

OPMERKINGEN: neem je eigen lunch mee

LOCATIE: Forum C0329

TIJDSTIP: 12.30 - 13.30 uur