Leadership programme; Next level in Hortibusiness

Nieuws

Leadership Programme; Next level in Hortibusiness gaat begin 2017 van start.

Gepubliceerd op
4 oktober 2016

De afgelopen maanden heeft Wageningen Academy in samenwerking met een aantal bedrijven een nieuw Leadership programma ontwikkelt voor de tuinbouw. Het is speciaal voor mid-career professionals met de ambitie en drive tot innovatie en verbetering.

Met dit jaarprogramma maak je een dubbelslag. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en tegelijkertijd werk je onder deskundige begeleiding aan een strategisch project binnen je eigen bedrijf. Eenmaal per maand komt de totale groep van maximaal 18 mid-career professionals twee dagen naar Wageningen. Het intensieve tweedaagse programma geeft nieuwe inzichten, inspiratie en praktische tools die je nodig hebt om je eigen strategisch project de juiste vorm en inhoud te geven. Het daadwerkelijk implementeren van het strategisch project is een belangrijk onderdeel van het programma.

Het docententeam dat dit Leadership programma gaat verzorgen is heel divers met verschillende disciplines komende vanuit zowel de universiteit als het bedrijfsleven. De laatste Agri-Food innovaties krijgen speciale aandacht in het programma, met hierbij de focus op hoe deze innovaties de verschillende business modellen in de toekomst zullen gaan veranderen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in het programma dat in februari 2017 gaat starten. Heb je interesse en wil je meer informatie; graag contact opnemen met Miel Hooijdonk, programma manager Wageningen Academy.

Leadership programme; Next level in Hortibusiness