Maatwerkprogramma voor Stanley in ontwikkeling

31 maart 2017

Tijdens het bezoek van Janine Luten en Zhen Liu aan Stanley op 21 maart is er officieel getekend voor de ontwikkeling van een trainingsprogramma. Stanley is één van de grootste kunstmestbedrijven van China. Wageningen University & Research zal op hun verzoek een programma gaan ontwikkelen waarin zowel kunstmest als bodembeheer behandeld worden.

Trainingsprogramma
kunstmest en bodembeheer

Afgelopen zomer bracht  een delegatie van Stanley een bezoek aan Wageningen University & Research waarbij ze in gesprek zijn geweest met verschillende onderzoeksgroepen. Op basis hiervan is een driedaags programma ontwikkeld. Twee van deze cursussen zullen plaatsvinden in China, de andere cursus zal plaatsvinden in Nederland.

Combinatie van kennis en kunde

Zowel de Plant Sciences groep als de Environmental Sciences Group zullen het programma voor deze cursussen samenstellen en naar China reizen. De cursus in Nederland wordt gecombineerd met laboratoriumbezoeken, on-site learning en het bezoeken van lokale bedrijven. Tijdens het gehele programma dient de Soil Fertility Tool als een ruggengraat voor de training. De tool is een didactisch concept. Op deze manier kunnen het personeel en de distributeurs van Stanley op een effectieve manier getraind worden en geholpen in het omzetten van kennis naar de praktijk.

Meer  informatie

De programma ontwikkeling en opzet wordt door Wageningen Academy verzorgd. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Miel Hooijdonk, programmamanager.