Martijn Scheen benoemd tot corporate directeur Human Resource Management WUR

Martijn Scheen benoemd tot corporate directeur Human Resource Management WUR

18 juli 2018

De raad van bestuur van Wageningen University & Research heeft per 1 oktober drs Martijn J. Scheen (49) benoemd tot corporate director Human Resource Management. De in Wageningen geboren Scheen werkt momenteel als directeur Human Resource bij het bedrijfsonderdeel ‘NS Commercie & Staven’ van de Nederlandse Spoorwegen. Deze functie vervult hij sinds 2013.

Hij startte zijn carrière bij &Samhoud Consultants en het UMC Utrecht om vervolgens binnen NS in verschillende functies op HR-gebied werkzaam te zijn. Scheen volgt Ingrid Lammerse op die in juni van dit jaar voorzitter werd van de Katholieke Pabo in Zwolle.

Martijn Scheen

Scheen studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, afstudeerrichting Management & Organisatie. Naast zijn werk heeft hij een aantal maatschappelijke nevenactiviteiten en was hij o.a. gastdocent aan de Haagse Hogeschool.