Nieuws

Meet & Eat op Business Science Park Wageningen

Gepubliceerd op
8 juli 2020

Op Business Science Park Wageningen (BSPW), onderdeel van Wageningen Campus, is recent ‘Meet & Eat’ geopend. Bij deze gezellige vergader- en horecagelegenheid met terras ben je de hele werkweek welkom van 8.00 tot 17.00 uur voor koffie, lunch en – op afspraak – ook diner.

Uitbater Dennis Klos, die ook het bedrijf Party & Cateringservice de Patio runt: “Wij serveren mooie, smakelijke en betaalbare lunchgerechten, ook om mee te nemen, en  koffievariaties uit een Italiaanse bonenmachine. We moeten natuurlijk wel iets bijzonders schenken, waar men voor terugkomt. Want met een knop koffie uit een automaat halen kan iedereen.

De vergaderlocaties zijn van alle gemakken voorzien en per twee uur, een dagdeel of voor de hele dag te reserveren, ook zonder catering. Dineren kan ook, we hebben met Party en Cateringservice de Patio al meer dan 30 jaar ervaring, een grote productiekeuken zorgt ervoor dat we ook catering voor gezelschappen kunnen verzorgen buiten de normale openingstijden, in onderling overleg is een heleboel mogelijk. En verder wordt ook nagedacht over samenwerking binnen Wageningen Campus op het gebied van gezamenlijke activiteiten. Hoe daarin elkaar te versterken.”

Eerst reacties heel positief

De realisatie van Meet & Eat had een lange aanloop. Ondanks dat er al jarenlang vraag was naar een dergelijke gelegenheid op dit deel van Wageningen Campus, was er eerder geen ondernemer die er aan begon. Paul Volleman van de gemeente Wageningen die Klos al eerder polste, bracht hem in contact met de huidige eigenaars van het pand. Vervolgens duurde het nog even voordat de gewenst vergunning binnen was. Klos: “Ik wilde niet werken met de restrictie dat alleen bewoners van dit bedrijventerrein hier terecht kunnen. Toen dat voor elkaar was, moest er nog verbouwd worden. Uiteindelijk heeft vastgoedeigenaar Baas, in samenwerking met Vastgoed in Balans, aanzienlijk geïnvesteerd in het gebouw, en ik moet zeggen dat het supermooi is geworden! Planning was om in april open te gaan, maar dat was middenin de coronacrisis.

We zijn nu vanaf 2 juni gestart. Helaas werken mijn potentiele klanten massaal thuis, nog geen 20% van de normale hoeveelheid mensen is hier daadwerkelijk aanwezig. Dat betekent dat we noodgedwongen onze business langzaam opstarten. Gelukkig geven de eerste reacties goede hoop voor de toekomst, de bezoekers zijn heel enthousiast.”

Officiële opening volgt

Onder andere omstandigheden zou Meet & Eat feestelijk geopend zijn met een proeverij van drank en spijs. Klos gaat die opening zeker alsnog organiseren als de coronamaatregelen wat minder strikt zijn. “Als er hier ook weer meer mensen op kantoor werken, ben ik ook van plan wekelijks langs een of twee bedrijven te gaan met lekkere hapjes. Om zo persoonlijk reclame te maken voor de service van Meet & Eat!”

Meer weten?

Bekijk de uitgebreide lunchkaart en de foto-impressie op de website van Meet & Eat
Agrobusinesspark 10
https://www.meetandeat-wageningen.nl/