Nieuws

Meld je aan voor herkansingen in Augustus voor 14 juni

Gepubliceerd op
27 mei 2020

De herkansingen in van de hertentamenperiode in augustus vinden niet plaats op de campus. Voor sommige hertentamens (bijvoorbeeld wanneer er naar verwachting weinig studenten meedoen) kan een alternatieve tentamenvorm, zoals een mondeling, een betere oplossing zijn dan een online tentamen. We hebben wat tijd nodig om dit voor te bereiden en dit voor de vele verschillende hertentamens te regelen.

Daarom vragen we je om je voor 14 juni in te schrijven voor je hertentamens. Als je nog niet alle tentamenuitslagen hebt (bijvoorbeeld van  periode 6) en je denkt dat je het tentamen eventueel opnieuw moet doen, meldt je dan toch aan voor de herkansing, voor het geval dat.

Bereid je goed voor en maak het try-out tentamen als je een remote proctored hertentamen hebt. Doe dit zeker als je nog niet eerder een online tentamen hebt gedaan, als je een nieuwe laptop of computer hebt, of als je een grote software upgrade hebt gedaan. Bekijk ook de veel gestelde vragen over remote proctored tentamens en de regels rondom remote proctored examens in Brightspace.