Mooie opening Zeevaartschool Den Helder Wageningen Marine Research

Mooie opening Zeevaartschool Den Helder Wageningen Marine Research

26 september 2016

Vrijdagmiddag 23 september is de Zeevaartschool in Den Helder van Wageningen Marine Research feestelijk geopend door Louise Fresco, voorzitter van de raad van bestuur van Wageningen University & Research (WUR). Fresco benadrukte tijdens haar openingswoord dat niet alleen het onderzoeksinstituut in Den Helder, maar heel Wageningen University & Research open moeten staan voor discussie met de sector, consumenten en de maatschappij. De Zeevaartschool biedt een mooie ruimte voor heel WUR om samen te werken op locatie in het noorden.

Personen op de foto van links naar rechts: Martin Scholten, algemeen directeur Animal Sciences van Wageningen University & Research, Koen Schuiling, burgemeester van Den Helder, Louise Fresco, voorzitter raad van bestuur Wageningen University & Research, Tammo Bult, directeur Wageningen Marine Research, Dick Pouwels bestuursvoorzitter HAS Den Bosch en Hendrik Postma, directeur Boskalis.