Nieuws

Nienke zoekt varkenshouders!

Gepubliceerd op
28 februari 2014

Een nieuwe datingsite? Of weer een talentenjacht? Nee hoor, ik wil heel graag de resultaten van meerjarig onderzoek naar het verbeteren van rendement op (vlees)varkensbedrijven met u delen! In opdracht van het Productschap Vee en Vlees heeft VIC Sterksel (onderdeel van Livestock Research) samen met bedrijfsleven gewerkt aan verbetering in de (vlees)varkenshouderij. ‘

Dit onder het project genaamd ‘Vitale Varkens’. In een aantal VarkensNET bijeenkomsten worden de belangrijkste uitkomsten uit dit onderzoek met u gedeeld. Dit gebeurt, zoals VarkensNET gewoon is, op een interactieve manier, zodat u alle ruimte hebt om uw vragen te stellen aan deskundigen en collega varkenshouders!

Waarom moet u deze bijeenkomst niet missen? “Interactief”, “Interessante onderwerpen en goede diepgang tot bepaalde hoogte”, “Inhoud goed toepasbaar morgen” en “Onderlinge kennisuitwisseling” zijn zomaar wat kreten die bezoekende varkenshouders tijdens de eerste bijeenkomst in november in Sterksel riepen na afloop.

Want er vallen nog veel meer euro’s te verdienen met onze huidige (vlees)varkens! En ú bepaalt wat u daar zelf aan doet morgen op uw bedrijf. Wij bieden u hiervoor nieuwe inzichten en handvatten.

Graag tot ziens op één van de bijeenkomsten, op 18 maart in Heerde of 15 april in Sterksel!

Nienke Dirx, innovatie manager VIC Sterksel en NETmentor VarkensNET

Bekijk de officiële uitnodiging en om u aan te melden! (u hoeft hiervoor geen lid te zijn van VarkensNET)