Nieuws

Nieuw StartLife Incubation Program voor startups in de sectoren Agro, Food en Leefomgeving

Gepubliceerd op
18 september 2015

Ben je een startende ondernemer in de sectoren Agro, Food of Leefomgeving en omvat je business een technologische innovatie? Meld je dan aan voor het nieuwe StartLife Incubation Program en maak van je idee een succesvolle onderneming. Het programma biedt coaching. leermodules en financiering via StartLife. Na een succesvolle pilot start het incubatieprogramma 6 oktober nu officieel op Wageningen Campus.

Het StartLife Incubation Program is een programma met 3 Stages die in zes tot twaalf maanden doorlopen kunnen worden. Elke Stage kent specifieke toelatingscriteria en biedt toegespitste leermodules zoals Canvas, Customer Validation Plan, Personal and Team Assessment en Investor Readiness. Succesvolle promoties naar een volgende fase zijn gekoppeld aan oplopende pre-seed financiering via soft-loans.

Aanmelden

Interesse? Kijk dan op de website van StartLife voor meer informatie over de criteria voor startups en meld je aan voor een intake via info@start-life.nl. StartLife neemt daarna contact met je op. Als er een fit is ontvang je het  aanmeldingspakket. De eerstvolgende toelatingsronde voor Stage 1 van het programma is op 6 oktober. Je kan je aanmelden tot en met 29 september.

Over StartLife

StartLife is hét loket voor startende ondernemers in de sectoren Agro, Food en Leefomgeving. Via het StartLife Incubation Program, workshops en masterclasses, coaching, een uitgebreid internationaal netwerk en haar eigen pre-seed fondsen biedt StartLife integrale ondersteuning bij het starten en groeien van een succesvolle onderneming. De afgelopen 5 jaren heeft StartLife meer dan 120 start-ups ondersteund en gefinancierd. StartLife is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen waaronder Wageningen UR.