Nieuws

Nieuwe businessmodellen: Food voor het nieuwe ondernemen

Gepubliceerd op
4 december 2014

Tijden veranderen en dus ook de manier waarop ondernemers business maken. Dit roept vragen op als: hoe werken ondernemers in één businessmodel aan meerdere duurzaamheidsdoelen? En hoe vermarkten ze al die verschillende waarden, die ze creëren? 'Food voor het nieuwe ondernemen' geeft antwoorden.

Het Kennisbasis programma Transitie & Innovatie en de PPS Multifunctionele landbouw organiseerden op 30 september 2014 een inspirerende bijeenkomst over deze nieuwe business modellen. Vijf vernieuwende ondernemers spraken deze middag over hoe zij hun sociale waarden omzetten naar een verdienmodel. 

Anne Kloek van geitenboerderij Geertjes Hoeve, Steven Koster van Puurland, IJbrand Snoeij van boerderij Paradijs, Marielle de Groot van Stock 5 en gastheer Jan Wieringa van Veld & Beek leverden een bijdrage aan het programma van de bijeenkomst 'Food voor het nieuwe ondernemen'.

Meer informatie

Download