Wageningen Academy -nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers stellen zich voor

9 september 2016

Het team van Wageningen Academy draait op volle sterkte! Graag stellen we twee nieuwe medewerkers aan u voor: Maarten van Rees als programmamanager voor de sector Dier en Miel Hooijdonk als programmamanager voor de sector Plant. Zij stellen zich graag aan u voor.

Miel Hooijdonk, Programmamanager Plant

"Mijn ervaring op het domein Plant is breed. Ik, Miel Hooijdonk heb een eigen bedrijf gehad in de teelt en handel van bloemen en ben de laatste jaren actief bezig met  opleiden en leren in de praktijk. Ik begrijp beide werelden en ga steeds op zoek naar een passende verbinding.

Deze afstemming zal de komende jaren steeds meer  maatwerk worden en begint voor mij altijd bij de vraag van de klant. Door de toenemende internationalisering en digitalisering wordt het noodzakelijk om tot andere vormen van onderwijs te komen. Ik wil de mogelijkheden graag samen met u verkennen."

Maarten van Rees, Programmamanager Dier

"Ik ben Maarten van Rees en sinds 1 september het aanspreekpunt binnen Wageningen Academy voor het portfolio Dier. Ik vind het ontzettend leuk om, na mijn tijd als student Animal Sciences, weer terug te keren bij Wageningen University and Research! In mijn nieuwe rol maak ik de vertaalslag van de scholingsvraag vanuit het bedrijfsleven naar (incompany) cursusaanbod voor professionals. Gesteund door een professioneel en leuk team, probeer ik dit natuurlijk zo goed mogelijk in te vullen! Dit doe ik door met name een goede gesprekspartner te zijn voor het bedrijfsleven en daarnaast een vertrouwd gezicht te zijn voor de universitaire docenten. Aarzel niet om contact te zoeken bij vragen en wellicht tot ziens!"

Voor een volledig overzicht van onze medewerkers klik hier.