News

Nieuwe seizoen trainingen WoesteLand Academie van start

Published on
December 14, 2017

In de komende reeks trainingen biedt de WoesteLand Academie opnieuw handvatten aan iedereen die jongeren (12-30 jaar) wil enthousiasmeren voor natuur en duurzaamheid. Op verschillende plaatsen in Nederland zal de Academie in de maanden februari tot en met mei 2018 actief zijn. Door meer mensen te onderwijzen over jongeren, natuur en duurzaamheid hoopt de WoesteLand Academie meer jongeren te kunnen bereiken en samen te bouwen aan een duurzame samenleving.

Agenda

Aanmelden

Alle trainingen duren 4 uur en kosten € 30,- inclusief biologische en vegetarische lunch. Iedereen die zich minimaal 6 weken van tevoren opgeeft, krijgt een vroegboekcadeau.

Aanmelden kan via www.woestelandacademie.nl.

Over de WoesteLand Academie

De WoesteLand Academie is opgericht om, door middel van workshops, trainingen en cursussen, geïnteresseerden handvatten te geven om jongeren te inspireren voor natuur en duurzaamheid. Het is onderdeel van WoesteLand, de jongerenafdeling van IVN Natuureducatie. Al 50 jaar organiseert WoesteLand diverse actieve en gezellige jongerennatuurvakanties in binnen- en buitenland, waarbij altijd een steentje wordt bijgedragen aan het behoud van het gebied. De kennis die daarbij is opgedaan wordt nu via de trainingen van de WoesteLand Academie doorgegeven aan een groter publiek. Door jongeren zelf de natuur te laten beleven werkt WoesteLand aan een duurzame samenleving.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.woestelandacademie.nl, of neem contact op met Sacha Tijmstra, s.tijmstra@ivn.nl.